O nama

Preduzeće Linea Invest doo iz Novog Sada bavi se investiranjem u građevinarstvu, izgradnjom i prodajom stanova i poslovnih prostora. Naš tim ima višegodišnje iskustvo u branši, a posebno u praćenju i poštovanju propisa koje nam struka nalaže. Takođe, na osnovu prethodnih iskustava, dobro znamo da prepoznamo i tržišni trenutak, pa smo uvek u stanju da izgradimo onakvu stambenu ili poslovnu jedinicu kakva je tržištu potrebna. Pažljivim odabirom lokacija na kojima ćemo graditi, kao i vođenjem računa o tome da nam sva administracija uvek bude uredna i po propisu, velikom brzinom stičemo nove, dugoročno verne kupce.

O našoj ponudi možete se informisati u sekciji LOKACIJE, gde vam do detalja prikazujemo dokumentaciju za aktuelna gradilišta, kao i za svaki stan pojedinačno.

Ukoliko vas pak, zanima da li radimo po propisu, dokumentacija o zgradama koje smo gradili nalazi se dostupna za vas u sekciji DOKUMENTI, a mi ćemo, kada god imamo nešto važno da saopštimo svojim kupcima, to objaviti u sekciji AKTUELNOSTI. Ono što se tek priprema, saopštavamo vam unapred u sekciji U PRIPREMI.

Na kraju, ukoliko vam se dopadaju naša projektovana rešenja, naša ponuda i pristup radu, osećajte se slobodnim da nas kontaktirate putem naše KONTAKT stranice.


© LineaInvest.Rs - proizvodnja 2019. - BusinessClub.Rs