Novi Sad Šafarikova 25 ulaz A

alt tag - srpski
U centru grada, ali zaklonjen od buke.  U neposrednoj blizini svega onoga što čini centar grada.  Jedinstvena je prilika za kupovinu stana u Novom Sadu, baš na ovoj lokaciji.  Samo sada možete da obezbedite sebi trajno mesto u centru Novog Sada, nadomak uređenog pozorišnog trga i nove garaže za javno parkiranje koja će se graditi uskoro pored hotela Centar.   Zgrada je zidana termo klima blokom proizvođača „Zorka“ iz Šapca.

Grejanje je rešeno priključkom na gradsku toplanu, dok se u stanove ugrađuju panelni radijatori. Svaki stan ima ugrađene kalorimetre, tako da se grejanje plaća po utrošku. Klimatizacija je u trenutku kupoprodaje takođe rešena jer mi ugrađujemo Samsung klime u svaki stan - dakle, vi nemate naknadnog bavljenja sa svojom novom nekretninom u smislu angažovanja majstora.

Keramika u zgradi je italijanska prve klase.U kuhinje su ugrađene granitne pločice visokog kvaliteta. Bojleri za toplu vodu su marke Ariston, a u sobama je hrastov parket prve klase.   Spoljna stolarija je aluminijumska.

ULAZNA SIGURNOSNA VRATA – Furnirana
Visina do 207 cm
Krilo vrata (61mm debljine): Ram izradjen od kvadratnih cevi 40x40mm. Ispuna krila od HOMANIT izolacionih ploča. Metalni ram prekriven limom 1mm debjline, i završno obložen furniranim MDFom 10mm debljine sa obe strane.
Štok: Izradjen od pravougaonih cevi 50x40mm.
Lajsne: Obostrano opšivne lajsne u širini zida izradjene od MDFa 16mm debljine.
Kompletna vrata su obložena prirodnim furnirom hrasta, svi elementi završno lakirani PU bezbojnim lakom u 3 sloja.
Okovi: Securemme sigurnosna brava na sef ključ, Hoppe Stockholm kvaka, Securemme širokougaona špijunka, fiksni šipovi na strani do, inox prag, dvostruka dihtung guma Schlegel (na krilu i na štoku vrata)

SOBNA FURNIRANA VRATA - MDF - Visina do 207cm
Krilo vrata: Ram izradjen od drvenih letvica, ispuna od papirnog sada. Obostrano obloženo sa furniranim MDFom 4-6mm debljine.
Štok: Izradjen od punog MDFa 38mm debljine.
Lajsne: Izradjene od MDFa 16/100mm
Kompletna vrata obložena prirodnim furnirom hrasta i završno lakirana PU bezbojnim lakom.
Vrata su opremljena AGB bravom, brodskih prolaznih šarki, HOPPE Utrecht kvakom i Schlegel dihtung gumom u braon boji.

Višeslojni podovi su izradjeni od šperploče 9mm debljine i hrastove lamele 5mm debljine.

Baterije i slavine koje ugrađujemo u zgradi su :
- Baterije - Slavine > Proizvođač Grohe
- HERC UNITAS slavine

Ograde koje postavljamo na stepeništu u  zgradi su visokog kvaliteta, kompletno plastificirane sa hrastovim rukohvatima. U zgradu se ugrađuje elektični lift. Ulaz u zgradu je obezbeđen video nadzorom.

Alingov modularni program- Experience smo izabrali kada smo ugrađivali sklopke i priključnice.
Svi kablovi koji su ugrađeni u zgradu su od nemačkog proizvođača.
Razvodne kutije marke „Haber“ su takođe ugrađene u našoj zgradi.
Što se tiče hidropremaza i zaštitnih premaza, opredelili smo se za brend „SIKA“.

PRODATO
prvi-sprat

5 stanova, 2 četvorosobna, 2 jednosobna i 1 dvosoban. Hrastov parket, LED rasveta, Xperia utičnice i prekidači, prohromski sušači u kupatilima...


PRODATO
drugi-sprat

5 stanova na ovom nivou, 1 četvorosoban, 1, trosoban, 2 dvosobna i 1 jednosoban. Hrastov parket, LED rasveta, Xperia utičnice i prekidači, prohromski sušači u kupatilima...


PRODATO
treci-sprat

4 stana na ovom nivou, 2 četvorosobna, 1 trosoban i 1 dvosoban. Hrastov parket, LED rasveta, Xperia utičnice i prekidači, prohromski sušači u kupatilima...


PRODATO
potkrovlje

4 stana na ovom nivou, 2 četvorosobna, 1, trosoban i 1 petosoban. Hrastov parket, LED rasveta, Xperia utičnice i prekidači, prohromski sušači u kupatilima...


© LineaInvest.Rs - proizvodnja 2019. - BusinessClub.Rs